Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe fietssleutel bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen.

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van ons ontvangt, is gemerkt met een C van copy.

Welke typen fietssloten hebben een sleutelservice?

AXA en Abus Online Sleutelservice wordt verleend op het grootste gedeelte van het AXA en Abus fietsslotenassortiment. De fietssloten zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen en/of uitvoeringen en dragen de merknaam AXA of Abus. Mogelijk staat de uitvoering van uw slot niet afgebeeld, maar wel hetzelfde type slot, u kiest dan voor uw type slot. De Ferrox kabels, de Clinch kettingen en het REN ringslot hebben géén sleutelservice.