Reparaties binnen 24 uur geklaard!

Ondernemen zit nu eenmaal bij Johnny in ’t bloed. In zijn jonge jaren heeft hij veel aan fietsen gesleuteld (Als peuter liep Johnny al met een steeksleutel bij de fietsen) Niet gek dus, dat hij sinds ruim 4 jaar zijn eigen fietsenwinkel aan het Van Hogedorpplein in Goirle is gestart. Inkoop, verkoop en reparatie: Johnny voelt zich helemaal op zijn plek in zijn rol als eigenaar van fietsengoirle (www.fietsengoirle.nl) En dat allemaal in een razend tempo. Zijn behoefte? Reparaties binnen 24 uur klaar!

“We repareren niet alleen fietsen, maar ook rollators en scootmobielen,” zegt Johnny. Een slimme zet, aangezien zijn winkelpand grenst aan de woonzorgencomplexen Guldenakker en Berkenrode. Johnny is jong en ondernemend. Hij ziet kansen en grijpt ze. Zo liep het ook met het pand aan de Van Hogedorpplein. “Een ideale locatie, waar veel winkelpubliek voorbij komt. Zeker me de komst van de nieuwe Albert Heijn en de Big Bazaar. Veel mensen brengen hun fiets tijdens het winkelen weg. Vervolgens ga ik of een van mijn 8 medewerkers ermee aan de slag. We noemen onszelf ’de snelste service in uw buurt’. Die belofte maken we waar.”

Groothandel voor particulieren
In zijn winkel en online biedt Johnny meer dan 200 occasions van diverse merken. “We bieden Popal Yipeeh, Voque elektrische fietsen, Cortina, Altec, Volare, maar hebben ook een eigen merk. Zojuist heb ik een akkoord bereikt met een leverancier van transportfietsen. Die zijn erg populair op dit moment. Daarnaast ben ik eigenaar van een lijn met fietsenonderdelen (www.fietsonderdelendiscount.nl) Dat kun je zien als een groothandel voor particulieren. Uiteraard met groothandelprijzen. Ideaal voor de doe-het-zelver die graag zelf aan zijn fiets sleutelt, maar daar wel de juiste materialen voor zoekt.”

Werken als tweede hobby
“Tja, het combineren van een webshop en winkel vraagt veel van je tijd. Werken is mijn tweede hobby,” grapt Johnny. Op zoek naar een nieuwe fiets? Band lek? Of een kapotte rem? Johnny en zijn werknemers hebben je fiets weer binnen 24 uur ‘op de been’. Kom eens langs in de winkel of bezoek de webshop online!

Tweede filiaal in Tilburg
Inmiddels is er een filiaal geopend in Tilburg ‘tilburgfietsen’ (www.tilburgfietsen.nl). Precies voor de universiteit, een goede zet want al vanaf dag 1 liep het storm! Johnny heeft daar 5 vaste werkplekken en 300 fietsen staan, occasions en nieuwe fietsen! De medewerkers van fietsengoirle en fietsentilburg zijn normale, hardwerkende jongens zonder poespas of bravouren.
Tilburgfietsen is gevestigd op de professor Moorplein 283 te tilburg. Doordat Johnny deze zaak begonnen is kan hij nog goedkoper inkopen en ook de deadline van 24 uur service halen. “Is het in de ene zaak druk, dan stuur ik een monteur of haal ik een paar fietsen op en repareer ze in de andere zaak en breng ze dan weer terug”, zegt Johnny.

Uitbreiding filiaal Goirle
We gaan binnenkort in Goirle uitbreiden, op hetzelfde Van Hogedorpplein. We gaan niet luxe verbouwen, we worden alleen groter! We geven dit liever aan service aan de klanten weg. “We willen groter”, zegt Johnny, “omdat we merken dat de klanten dit willen, de klanten weten ons te vinden en vragen hiernaar!” Om aan hun vragen te kunnen voldoen heeft Johnny besloten uit te breiden! Elektrische fietsen hebben we al vanaf 999 euro, van een bekend merk, waar wij al heel wat van hebben verkocht! En daar zijn wij trots op! Tevens willen we meer nieuwe merken leveren uiteraard tegens te scherpste prijs uit de regio. Elders gemonteerd in een echte winkel goedkoper dan bij ons? Dan krijgt u hem bij ons voor dezelfde prijs PLUS een tegoedbon van 25 euro voor reparatie of cadeau aan derde. We blijven uiteraard wel de specialist in tweedehands fietsen en hebben kinderfietsen van 16, 18, 20, 22, 24 inch vanaf slechts 50 euro en soms nog voordeliger. Omdat wij van niemand afhankelijk zijn en niet aangesloten zijn bij een winkelketen o.i.d. hebben wij altijd aanbiedingen en kunnen en willen wij de goedkoopste zijn!

Wij hopen u dan ook binnenkort in onze nieuwe winkel, per 1 november 2018 te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Johnny Romijn