Koga topkwaliteit van Nederlandse bodem

Koga  maakt fietsen met de allerhoogste kwaliteitsnormen en word over de gehele wereld verkocht. Opgericht in 1974 door de fam. Kowalik en Gaastra. Vandaar destijds de naam Koga. 
De frames werden bij de beste framebouwer ter wereld Miyata geproduceerd, Tegenwoordig staat de naam Koga Miyata niet meer op de frame’s, alleen nog Koga . 
In Heerenveen worden deze fietsen vervolgens met de hand geassembleerd. hierdoor ontstaat een echte top fiets. Naast stads en hybride fietsen heeft Koga ook een ruime keuze in Race en ATB fietsen. Een ander groot succes zijn de als best geteste Elektrische fietsen van Koga en uiteraard mogen de ‘’ specials’’ niet vergeten worden zoals de prachtige tandem en de  geweldige ‘‘Light’’ serie.

Bij ons vindt u altijd als eerste de allernieuwste Koga fietsen. Wij zorgen doormiddel van een ingenieus meetsysteem dat de fiets van uw keuze, zit als een maatpak.

Hieronder vindt u alle Koga fietsen ingedeeld in catogerieën.

Hebt u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, bezoek dan onze showroom. Laat u inspireren door de fietsbeleving in onze winkel. Hebt u vragen. De deskundige medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Alle fietsen kunnen bovendien thuis worden afgeleverd.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Wij helpen u dan graag met het maken van de juiste keuze.